Snelstart


SNELSTART MAAKT BOEKHOUDEN MAKKELIJK

Ruim 53.000 slimme ondernemers maken al gebruik van onze boekhoudsoftware. Wilt u ook blij worden van uw boekhoudprogramma? Probeer SnelStart!

WIE IS SNELSTART?
SnelsStart maakt boekhouden makkelijk. Bij SnelStart willen we boekhouden graag makkelijker maken. ‘SnelStart maakt boekhouden makkelijk’ is dan ook de boodschap die we uitdragen. En we zijn hard op weg om dit gemak te realiseren. Daarbij willen we graag uw, en daarmee ook onze, tevredenheid garanderen. Om dit te realiseren hanteert SnelStart vijf richtinggevende klantbeloftes.
1. Makkelijk boekhouden: Met onze boekhoudsoftware kan iedereen boekhouden. Gemak staat centraal. Als accountant kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk samenwerken met uw cliënten!
2. Betrouwbaarheid staat voorop: Wij beseffen dat uw boekhouding alleen voor u is. Beveiliging en privacy staan bij ons voorop.
3. Service met een glimlach: Wij helpen u graag en op een vriendelijke wijze. Onze medewerkers tonen begrip voor uw vragen en geven een passend advies.
4. Voordelige keuze: Wij bieden u een betaalbaar boekhoudpakket, waarmee u zelf uw boekhouding kunt regelen. Aan extra gebruikers in het pakket Accountant zijn geen extra kosten verbonden.
5. Alles voor tevredenheid: Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zolang u niet tevreden bent, zijn wij dat ook niet! Door mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen maken we het pakket, en daarmee boekhouden, nog makkelijker.

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN SNELSTART?
SnelStart is betrouwbaar, bedienbaar en betaalbaar. U maakt al gebruik van SnelStart voor €9,95

BETROUWBAAR
SnelStart biedt goede service. Wat dacht je van onze klantenservice en webinars?

BEDIENBAAR
SnelStart is eenvoudig. Ook met weinig ervaring, snel aan de slag.

BETAALBAAR
SnelStart biedt veel functionaliteiten voor een prima prijs. Om blij van te worden!

ONZE MISSIE 
Met slimme boekhoudoplossingen maken wij het leven van ondernemers aangenamer.

ONZE VISIE
SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. Wij doen alles voor klanttevredenheid. Als familiebedrijf bieden wij de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen en aandeelhouders ontvangen een gezond rendement. We zien het als een uitdaging om mee te denken qua maatschappelijke en duurzame ontwikkelingen, zodat Texel een voorbeeld functie inneemt voor de rest van de wereld.


SnelStart Software
Harkebuurt 3, 1794 HM Oosterend - Texel
KvK Alkmaar 37054131
0222 36 30 60
Klantenservice@snelstart.nl
verkoop@snelstart.nl

De Jobberz nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevante informatie omtrent het platform en voor onze doelgroep.