ShoVision


ShoVision I Promotion & Events


ShoVision heeft jarenlange ervaring in het neerzetten van succesvolle evenementen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Wij verzorgen uw evenement volledig of gedeeltelijk; net waar uw voorkeur naar uitgaat. Persoonlijke aandacht, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak is wat ons onderscheidt. 

ShoVision heeft als missie evenementen te organiseren die verbinden, inspireren, enthousiasmeren en amuseren. De klantbeleving staat hierbij centraal. ShoVision heeft als ambitie om een servicegerichte, betrouwbare en onmisbare partner te zijn en unieke belevingen, als memorabele momenten weet te creëeren. 
Wij streven ernaar de preferred partner te zijn op het gebied van evenementenorganisatie. Kwaliteit op alle fronten is hierbij het uitgangspunt. We realiseren dit onder meer door altijd up to date te zijn en te blijven en wij laten ons inspireren door ons zesde zintuig, creativiteit en diversiteit. 

ShoVision Stylt, Organiseert en Regisseert uw events.
Bijeenkomsten
  • Vergaderingen
  • Officiële openingen
  • Personeelsfeesten
  • Themafeesten
  • Jubilea

ShoVision weet door in te spelen op de behoefte van de doelgroep, hoe je een evenement en de bezoekers daarvan kan laten samensmelten tot een eenheid.
ShoVision staat voor beleving!

Iedere dag zet ShoVision zich voor 100% in om de meest gerespecteerde en betaalbare eventplanner van Nederland te zijn. ShoVision levert een constante kwaliteit, waardoor er langdurige relaties ontstaan die gaan voor Sho en haar Vision.
 

ShoVision biedt de Leden van Jobberz ook voordelen, dus houd de JobberNieuwsbrief goed in de gaten!
 
www.shovision.nl / info@shovision.nl
KvK nr: 64314693
 

 

De Jobberz nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevante informatie omtrent het platform en voor onze doelgroep.