Koster's Management Services


Welkom bij Koster's Management Services!
Onze missie is ondernemers, leidinggevenden en HR Managers op het gebied van Human Resources te ondersteunen bij het leiden van een gezonde, groeiende onderneming met tevreden medewerkers.
De visie hierin is dat duidelijkheid, zekerheid en vertrouwen geeft. We helpen je om meer inzicht te hebben in je kandidaten zodat je de juiste keuzes maakt. En we ondersteunen je bij het geven van de juiste begeleiding aan je team, waardoor je medewerkers zelfverzekerd, bekwaam en verantwoordelijk omgaan met hun takenpakket. Het doel is groeien met de juiste mensen en meer werkplezier voor alle partijen.

De focus bij Koster's Management Services ligt op 3 vlakken:

HR projecten: je eigen HR manager altijd binnen handbereik;
Online personeelstesten & recruitment technology > verbeter je werving & selectie en vind, selecteer en behoud de juiste mensen;
Opleidingen: Sturen met meer zekerheid.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Je eigen HR specialist binnen handbereik.
Heb je een project liggen waar je geen tijd voor hebt of wil je bepaalde personeelszaken delegeren?

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van personeelszaken kunnen wij je effectief ondersteunen met contracten, ziekteverzuimbegeleiding, het opstellen van functiebeschrijvingen enz. Een betere organisatie geeft je vrijheid en ruimte om met het creatieve deel van je vak bezig te zijn. Projecten op maat gemaakt. De kosten zijn € 55,- per uur.

Ontmasker het verborgen karakter! 
De RecruTec personeelstest helpt je kandidaten te leren kennen en te begrijpen.

Na ruim 15 jaar ervaring op het gebied van personeelswerving hebben we in RecruTec de perfecte methode gevonden voor effectieve personeelswerving. Met deze Online Personeelstest en Recruitment technology kun je zelf op een professionele en gestructureerde wijze de juiste mensen vinden, kiezen EN behouden. 

Opleidingen
Wil je echt doeltreffend zijn? Een zelfstandig werkend team opbouwen met meer eigen verantwoordelijkheid?

Wij leveren praktische opleidingen op maat zoals: Functioneringsgesprekken, De sleutel tot succes, De menselijke factor, Communicatietraining en Succesvol leidinggeven. In een persoonlijk onderhoud isoleer je precies dat wat je tegenhoudt of vertraagt. We maken samen een plan van aanpak op maat zodat je beter kuntsturen en groeien.

Contact opnemen kan middels:
Telefoon: 085-3032976
Whatsapp: 06-36167600
E-mail: jos@resultatenmetjeteam.nl 

De Jobberz nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevante informatie omtrent het platform en voor onze doelgroep.