FINSC Accounting


FINSC Accounting is een laagdrempelig online administratiekantoor voor ZZP'ers in de zorg.

FINSC Accounting is een jong en ambitieus online administratiekantoor, gespecialiseerd in het online verzorgen van de complete financiële administratie en belastingzaken voor ZZP'ers in de zorg.
 
Een groot deel van onze klanten bestaat uit zelfstandigen die werkzaam zijn in de zorgsector. Hierdoor zijn wij optimaal op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de zorgsector, tevens weten wij wat je bezighoudt en brengen wij je op de hoogte van alle veranderingen vanuit de Belastingdienst. Door onze ruime ervaring in deze sector kunnen wij je op de juiste wijze van alle relevante informatie voorzien.
 
Wet- en regelgeving in de intense zorgsector maken het je als ZZP'er niet altijd makkelijk, daarom ondersteunen wij je graag om het maximale te halen uit jouw ZZP'erschap. FINSC Accounting informeert je over fiscale en financiële ontwikkelingen die voor je ZZP'erschap van belang zijn. 

FINSC Accounting biedt de Leden van Jobberz ook voordelen, dus houd de JobberNieuwsbrief goed in de gaten!
 
FINSC Accounting
Jadeplantsoen 27
1339 EK Almere
KvK nr: 58562508
info@finsc.nl
www.finsc.nl
T: 036 525 f54 41       
M: 06 403 996 86
 

De Jobberz nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevante informatie omtrent het platform en voor onze doelgroep.