De Besparingsconsulent


DE BESPARINGSCONSULENT 


DE BESPARINGSCONSULENT bespaart voor ondernemend Nederland.


WIE IS DE BESPARINGSCONSULENT?

Om in de hedendaagse economie het hoofd boven water te kunnen houden en u te kunnen onderscheiden van de concurrentie, moet uw bedrijf zich concentreren op de kernactiviteiten. Als u teveel tijd kwijt bent aan nevenzaken, wordt u afgeleid van uw eigenlijke werk en kan uw bedrijf niet efficiënt opereren.

DBC is een groeiende organisatie van 15 ondernemers die zakelijk Nederland helpt bij het substantieel besparen op uw overheadkosten.

NO CURE, NO PAY 80/20

Als ondernemer betaalt u slechts voor het door de Besparingsconsulent daadwerkelijk behaalde resultaat. Onze beloning voor uw besparing is gebaseerd op 80/20: 80% is voor de portemonnee van de ondernemer en 20% is de fee voor ons. Zo kost het u uiteindelijk niets en bespaart u veel geld op uw vaste kosten.

100% ONAFHANKELIJK

De Besparingsconsulent analyseert uw wensen en behoeften bij diverse inkooptrajecten en biedt onafhankelijk advies. Wij komen te allen tijde tot het maximale rendement in combinatie met de beste oplossing. We werken samen met professionele lokale businesspartners.

WAAROM DBC?

DBC gaat ervan uit dat de huidige situatie (overheadkosten en inkoop) naar eer en geweten zo goed mogelijk is georganiseerd. Op die situatie zorgt DBC voor een extra substantiële besparing. Dit doen wij door middel van een ‘scan’ waarmee de huidige én de gewenste situatie in kaart wordt gebracht. Vervolgens presenteren we u het resultaat. Dit doen we volledig gratis en vrijblijvend.

DE BESPARINGSCONSULENT biedt onze Leden voordelen, houd daarom onze JobberNieuwsbrief goed in de gaten!


De Besparingsconsulent
Graaf van Solmsweg 101 C
5221 BC ‘s-Hertogenbosch
KvK nr: 61814938
www.debesparingsconsulent.com
info@debesparingsconsulent.com 

De Jobberz nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevante informatie omtrent het platform en voor onze doelgroep.