Partners


De Besparingsconsulent
"Om in de hedendaagse economie het hoofd boven water te kunnen houden en u te kunnen onderscheiden van de concurrentie, moet uw bedrijf zich concentreren op de kernactiviteiten. Als u teveel tijd kwijt bent aan nevenzaken, wordt u afgeleid van uw eigenlijke werk en kan uw bedrijf niet efficiënt opereren."

DBC gaat ervan uit dat de huidige situatie (overheadkosten en inkoop) naar eer en geweten zo goed mogelijk is georganiseerd. Op die situatie zorgt DBC voor een extra substantiële besparing. Dit doen zij door middel van een ‘scan’ waarmee de huidige én de gewenste situatie in kaart wordt gebracht. Vervolgens presenteert De Besparingsconsulent u het resultaat. Dit doen zij volledig gratis en vrijblijvend.
www.debesparingsconsulent.nl 

ShoVision
Shovision regelt al uw evenementen zoals u dat wenst, van organiseren tot regisseren. ShoVision maakt van uw event een ware beleving en richt zich eveneens op het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten. 
www.shovision.nl

Snelstart
Met slimme boekhoudoplossingen maakt Snelstart het leven van ondernemers aangenamer.

SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. Wij doen alles voor klanttevredenheid. Als familiebedrijf bieden wij de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen en aandeelhouders ontvangen een gezond rendement. We zien het als een uitdaging om mee te denken qua maatschappelijke en duurzame ontwikkelingen, zodat Texel een voorbeeld functie inneemt voor de rest van de wereld.
www.snelstart.nl

FINSC Accounting
FINSC Accounting is een jong en ambitieus online administratiekantoor, gespecialiseerd in het online verzorgen van de complete financiële administratie en belastingzaken voor ZZP'ers in de zorg.
 
Een groot deel van onze klanten bestaat uit zelfstandigen die werkzaam zijn in de zorgsector. Hierdoor zijn wij optimaal op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de zorgsector, tevens weten wij wat je bezighoudt en brengen wij je op de hoogte van alle veranderingen vanuit de Belastingdienst. Door onze ruime ervaring in deze sector kunnen wij je op de juiste wijze van alle relevante informatie voorzien.
www.finsc.nl

De Jobberz nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevante informatie omtrent het platform en voor onze doelgroep.