Over ons


Wat is het verhaal van Jobberz?

In 2013 begon er van alles rondom de zelfstandig ondernemer te spelen en werd de zelfstandig ondernemer behoorlijk onder de loep genomen. Ook de behoefte aan flexibele krachten binnen de arbeidsmarkt behoorlijk toegenomen. Hierdoor zijn we op het idee gekomen om Jobberz te ontwikkelen, waarbij de ondernemer centraal staat binnen de ontwikkeling. Na een lange periode van ontwikeling en zijn we dan nu online met een platform dat vele mogelijkheden aan de ondernemer biedt!

Het idee Jobberz is dus ontstaan vanuit de ontwikkelingen in de afgelopen jaren met betrekking tot het zelfstandig ondernemerschap.

Jobberz is een platform dat Leden en Gebruikers samenbrengt. Jobberz heeft hiervoor enkele tools bepaald om dit mogelijk te maken. Deze tools laten wij meegroeien met de wensen van onze gebruikers, evenals het  gebruiksgemak.

Jobberz heeft zichzelf ten doel gesteld een platform te ontwikkelen dat laagdrempelig en gebruiksvriendelijk is, evenwel een visie hanteert en meedenkt met haar Gebruikers en Leden. Jobberz vindt het belangrijk dat haar Leden en Gebruikers goed geadviseerd worden en tevens worden aangemoedigd tot professioneel en bewust handelen.  

Jobberz biedt haar Leden de mogelijkheid om zelf een netwerk op te bouwen waar geen bemiddelaar aan te pas komt. Schijnconstructies en bemiddelingskosten zijn eveneens niet aan de orde en reële (uur)tarieven kunnen hierdoor gehandhaafd worden. De onafhankelijkheid van de zelfstandig ondernemer wordt versterkt. 

Daarnaast speelt Jobberz in op de stijgende behoefte naar de inzet van flexibele en zelfstandige werk/opdrachtnemers, door bedrijven en particulieren hierbij een handvat aan te dragen.


Waarom kies je voor Jobberz?

"Ben je opzoek naar een duizendpoot, een specialist of juist naar een mooie opdracht, baan of stageplaats, dan vind je jouw JOB MATCH simpel en snel bij Jobberz.nl"

Het platform is eenvoudig in gebruik. Iedere opdrachtgever, opdrachtnemer en alle particulieren kunnen gebruik maken van Jobberz, in een paar klikken vind jij jouw JOBMATCH. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is contact opnemen met jouw jobmatch.

"Wil je geen opdracht aan je voorbij laten gaan en altijd gevonden worden, als jouw opdrachten, vacatures en stagemogelijkheden uit kunnen zetten? Registreer je dan simpel en snel bij Jobberz.nl"

Als bedrijf/ondernemer kan je ook een profiel opstellen bij Jobberz. Het enige dat daarvoor nodig is, zijn een paar minuten tijd. Daarna ben je direct en landelijk vindbaar voor jouw prospect en klant. Ook heb je direct een (extra)presentatie online.

Jobberz speelt in op:
 • stijgende vraag naar flexibele krachten;
 • de wens naar direct en onbeperkt zoeken;
 • onafhankelijkheid van tussenpersonen;
 • uit de weg gaan van schijnconstructies;
 • het behoud van reële (uur)tarieven;
 • de kracht van het sociale netwerk;
 • de veranderende weg van sollicitatie;
 • weergave van de identiteit van de ondernemer of het bedrijf;
 • vraag en aanbod van stageplaatsen bij eenmanszaken;
 • Vraag naar vrije keuze; 
 • vraag naar transparantie.
De meest doeltreffende informatie met betrekking tot Jobberz vind je onder de ‘i’ iconen en bij ‘Meest gestelde vragen’. Zijn er nog vragen onbeantwoord gebleven, dan kunnen deze gesteld worden middels info@jobberz.nl

Wij nemen hier graag de tijd voor!

De Jobberz nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevante informatie omtrent het platform en voor onze doelgroep.