Over ons


Wat is het verhaal van Jobberz?

In 2013 begon er van alles rondom de zelfstandig ondernemer te spelen en werd de zelfstandig ondernemer behoorlijk onder de loep genomen. Ook de behoefte aan flexibele krachten binnen de arbeidsmarkt behoorlijk toegenomen. Hierdoor zijn we op het idee gekomen om Jobberz te ontwikkelen, waarbij de ondernemer centraal staat binnen de ontwikkeling. Na een lange periode van ontwikeling en zijn onkline gekomen met een platform dat vele mogelijkheden aan de ondernemer biedt!

Het idee Jobberz is dus ontstaan vanuit de ontwikkelingen in de afgelopen jaren met betrekking tot het zelfstandig ondernemerschap.

Jobberz is een platform dat Zzp'ers, werkgevers en werknemers binnen Onderwijs, Zorg, Horeca, Bouw en Media samenbrengt. Hiervoor hebben wij enkele tools bepaald om dit mogelijk te maken. 

We hebben ons ten doel gesteld een platform te ontwikkelen dat laagdrempelig en gebruiksvriendelijk is, evenwel een visie hanteert en meedenkt met haar Gebruikers en Leden. We vinden het belangrijk dat onze Leden en Gebruikers goed geadviseerd worden en tevens worden aangemoedigd tot professioneel en bewust handelen.  

Jobberz biedt haar Leden de mogelijkheid om zelf een netwerk op te bouwen waar geen bemiddelaar aan te pas komt. Schijnconstructies en bemiddelingskosten zijn eveneens niet aan de orde en reële (uur)tarieven kunnen hierdoor gehandhaafd worden. De onafhankelijkheid van de zelfstandig ondernemer wordt versterkt. 

Hiermee speelt Jobberz in op de stijgende behoefte naar de inzet van flexibele en zelfstandige werknemers.


Waarom kies je voor Jobberz?

In 3 stappen vindt u Uw:

► Zzp'er
► Opdracht of
► Nieuwe Baan

U legt direct contact met elkaar, daar is géén tussenpersoon mee gemoeid! Zo komt het geld ten  goede aan zijn bestemming.


Aanmelden voor een profiel of voor het uitzetten van opdrachten en/of vacatures kost u NIKS!

Jobberz speelt in op:
 • stijgende vraag naar flexibele krachten;
 • de wens naar direct en onbeperkt zoeken;
 • onafhankelijkheid van tussenpersonen;
 • uit de weg gaan van schijnconstructies;
 • het behoud van reële (uur)tarieven;
 • de kracht van het sociale netwerk;
 • de veranderende weg van sollicitatie;
 • weergave van de identiteit van de ondernemer;
 • vraag en aanbod van stageplaatsen bij eenmanszaken;
 • Vraag naar vrije keuze; 
 • vraag naar transparantie.
De meest doeltreffende informatie met betrekking tot Jobberz vind je onder de ‘i’ iconen en bij ‘Meest gestelde vragen’. Zijn er nog vragen onbeantwoord gebleven, dan kunnen deze gesteld worden middels info@jobberz.nl

Wij nemen hier graag de tijd voor!

De Jobberz nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevante informatie omtrent het platform en voor onze doelgroep.